Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Un italian se ascundea în Tulcea(507)


Ieri, în jurul orei 15.15, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Tulcea au oprit pentru control, pe raza municipiului Tulcea, un autoturism marca Mercedes Benz în care se aflau două persoane.

Din verificările efectuate de poliţiştii de frontieră a rezultat că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia, fiind declarat furat din data de 18.02.2013.
Cetăţeanul italian S. MASSIMO, în vârstă de 52 ani, aflat la volanul autoturismului, a declarat că autoturismul îi aparţine şi nu cunoştea faptul că acesta fusese declarat furt.
Verificările suplimentare în baza de date au stabilit faptul că cetăţeanul italian în cauză este căutat internaţional de autorităţile din Italia, pe numele său fiind emis mandat european în vederea arestării şi predării sau extrădării pentru trafic ilegal de stupefiante.
Poliţiştii de frontieră l-au reţinut pe cetăţeanul italian, urmând a-l preda poliţiştilor de la I.P.J. Tulcea conform procedurilor legale, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 din Noul Cod Penal.
De asemenea, autoturismul, evaluat la aproximativ 7.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Tulcea în vederea continuării cercetărilor.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri