Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

6 persoane care înșelau prin metoda Accidentul, cercetate(494)


Urmare a prinderii în flagrant şi a arestării lui A. R. C., de 29 de ani, U. V., de 26 de ani, P. L., de 33 de ani, D. M., de 66 de ani şi Ş. E. C., de 29 de ani cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune prin metoda „ACCIDENTUL”, IPJ Constanța anunță că la data de 31 martie a.c., ca urmare a activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus extinderea urmăriirii penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de A. R. C., U. V., L. M. şi Ş. E. C., pentru săvârşirea, pe lângă cele 6 fapte stabilite iniţial, a altor 17 infracţiuni de înşelăciune, comise în perioada 11.01.2015 – 04.03.2015, toate pe raza municipiului Constanţa.

Prejudiciul total creat prin comiterea celor 23 de fapte se ridică la aproximativ 370.000 lei.
Astfel, în prezent inculpatul A. R. C. este cercetat în stare de arest prevenitiv, pentru comiterea a 15 infracţiuni de înşelăciune, sub forma autoratului, U. V. este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea a 3 infracţiuni de înşelăciune, sub forma autoratului, L. M. este cercetată sub control judiciar, pentru comiterea a 5 infracţiuni de înşelăciune, sub forma autoratului iar Ş. E. C. este cercetată în stare de arest la domiciliu, pentru comiterea a 23 de infracţiuni de înşelăciune, sub forma complicităţii.
 Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri