Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Noutăți în ceea ce privește lucrările RAJA din Eforie și Agigea(511)


 Ca urmare a finalizării lucrării începute noaptea trecută, la Eforie Nord, de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitate, consumatorii afectaţi vor avea apă la robinete mai repede decât fusese anunţat. În aceste condiţii, se estimează că, până la ora 16,00, toţi abonaţii din Eforie Nord vor avea apă la presiuni normale.

La Agigea, unde se execută o lucrare similară, de racordare a magistralei de alimentare cu apă nou montată la sistemul centralizat de distribuţie, toţi consumatorii din localitate vor avea apă la ora anunţată, 23,00.

Reamintim că cele două lucrări se execută în cadrul Programului Operaţional de Mediu, programul "Reabilitare şi extindere reţele apă/canal, reabilitare staţii de pompare apă potabilă şi apă uzată / localitatea Eforie", în valoare de 19,4 milioane lei (5,55 milioane lei -contribuţia SC RAJA SĂ) , respectiv "Extinderea şi reabilitarea reţelei de apă potabilă şi canalizare şi o staţie de pompare ape uzate nouă- localitatea Agigea", a cărui valoare este de 9,56 milioane lei (2,73 milioane lei- contribuţia SC RAJA SA). 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri