Cine și cum vrea să îi ia locul lui Radu Mazăre

Cine și cum vrea să îi ia locul lui Radu Mazăre(896)


Opoziția din Constanța se gândește cum să îi ia locul lui Radu Mazăre la Primăria Constanța.

”Gândim la fel”, a spus astăzi co-președintele PNL Constanța, Gigi Chiru, parafrazând astfel, fără voie, imnul PSD.
”La municipiul Cosntanța este o competiție cât se poate de serioasă, odată cu reînscrierea în partid a Ramonei Mănescu”, a declarat senatorul.

Acesta a precizat că își dorește să devină primarul Constanței și a explicat cm își va alege PNL candidatul: în urma unuia sau a mai multor sondaje.

”Interesul nostru este ca acest nou partid liberal să câștige toate administrațiile importante din județ și întăresc faptul că se vor comanda și se vor desfășura sondaje peste tot, inclusiv acolo unde anumiți primari au intenția de a veni către noi. Există un oarcere interes major ca unele administrații din PSD să migreze către PNL. Cu siguranță că și acei primari vor intra în aceeași etapă internă. Nu este nimeni candidat de drept în Constanța. Am convingerea că această competiție internă va ajuta PNL să scoată în față cei mai buni candidați, în așa fel încât în următorii 12 ani administrația locală din Constanța să fie, pe cele mai importante paliere, o administrație de dreapta”, a spus Chiru.

”Nu intră nimeni în competiția de evaluare dacă nu face un anagajment ferm către PNL ca în urma rezultatului toți cei care nu au câștigat îl vor susține pe cel de pe locul întâi. Niciun pretendent fără un astfel de anagajament nu va intra într-o astfel de evaluare. Deja competiția este serioasă”, a conchis acesta.
jooble.org