Claudiu Palaz, prins între două moţiuni? S-a văzut cu Udrea, dar ar putea urma-o pe Macovei în Noua Republică!

Claudiu Palaz, prins între două moţiuni? S-a văzut cu Udrea, dar ar putea urma-o pe Macovei în Noua Republică!(1850)


Rămas cu acordul său fără înregimentare politică după alegerile locale din vara anului trecut, fostul prefect al judeţului Constanţa, Claudiu Palaz a încercat revenirea politică pe mai multe fronturi dar fără succes până acum. Cum la Forţa Civică nu a mai avut loc, Claudiu Palaz a aşteptat asemenea multura alegerile interne din Partidul Democrat Liberal. Candidatura Elenei Udrea, cu care a colaborat excelent în timpul mandatului de prefect, respectiv al celui de ministru al doamnei PDL-ului, probabil l-a făcut să-şi contureze un nou plan de revenire în politică. Sau poate nici măcar, deoarece sunt multe voci care susţin că fostul reprezentant al guvernului în teritoriu nu-şi doreşte funcţii politice ci mai degraba „decapitarea” preşedintelui PDL Constanţa, Gigi Chiru, cu care a avut de-a lungul timpului mai multe clinciuri. Aşa s-ar putea poarte explica ipostaza de comesean al blondei PDL-ului, într-un restaurant constănţean în care Palaz a fost surprins în urmă cu o săptămână, în ziua în care Elena Udrea îşi prezenţa moţiunea la Constanţa. Cine ştie, poate dacă Udrea ar fi venit la masă la locul ales de Claudiu Palaz şi nu de ceilalţi susţinători ai săi, discuţiile ar fi luat o altă turnură, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, fostul prefect s-a văzut nevoit să rămână în aşteptare.

Între timp a creat pe Facebook, un grup virtual intitulat „Noul PDL”, în care a reuşit să atragă şi mai mulţi membri PDL, dându-le astfel de lucru consilierilor domnului preşedinte Chiru care au primit sarcină să inventarieze „trădătorii”. Sărăcii PDL-işti au ajuns astfel dintr-un simplu click nume pe o listă la dispoziţia preşedintelui Chiru..

Noua Republică, o psoibilă nouă destinaţie pe fostul prefect

Şi totuşi fostului reprezentant al Guvernului în teritoriu pare că-i lipseşte activitatea politică, altfel nu s-ar putea explica „discuţiile” pe care le-a avut cu susţinători ai moţiunii Macovei şi săgeţile trimise către partidul lui Mihail Neamţu. Speculaţii se pot face cu duiumul şi pe acest subiect, mai cu seamă că se vorbeşte despre o posibil transfer al Monicăi Macovei către Noua Republică, după Convenţia Naţională a PDL. Aşasar nu este exclus să asistăm la o revenire a fostului prefect pe firmamentul de centru-dreapta a politicii locale.


Am încercat să obţinem un punct de vedere de la Claudiu Palaz, însă acesta a refuzat să comenteze limitându-se la cea mai uzitată expresie de politician: „presa este liberă să scrie ce doreşte”!
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri