Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Poliția azi: unde amplasează radarele și unde împart cadouri și sfaturi doamnelor(637)


În cursul zilei de astăzi poliţiştii rutieri vor acţiona pe bulevardul Mamaia, bulevardul I.C.Brătianu şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, în localitatea Ovidiu, DN3 în localitatea Murfatlar şi DN39 în localitatea Mangalia, pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care se produc din cauza neacordării priorităţii pietonilor şi traversarea neregulamentară.

Tot astăzi, cu ocazia zilei de 8 Martie, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa în parteneriat cu Avon Cosmetics România, în intervalul orar 11.00 – 14.00, vor oferi cadouri doamnelor şi domnişoarelor participante la traficul rutier. Activitatea se va desfăşura pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona City Mall.

De asemenea, la aceiaşi dată, poliţiştii Serviciului Ordine Publică şi cei ai Biroului Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul I.P.J. Constanţa se vor afla din nou în mijlocul cetăţenilor. Activitatea va debuta începând cu ora 11.00, în zona Pieţii Tomis III din Constanţa. Oamenii legii vor dărui doamnelor şi domnişoarelor flori şi vor discuta cu acestea teme de prevenire a victimizării femeilor.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri