Știri pe scurt de la Poliția Constanța(643)


 1. Urmare a activităţilor specifice privind comiterea unui furt din locuinţă, comis la data de 25.02.2015, în Nicolae Bălcescu, poliţiştii au depistat pe F. Ionuţ, de 23 ani, pe M. George Mihai, de 20 ani şi pe C. Valentin, de 19 ani, bănuiţi de comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat.

2. Poliţiştii îl cercetează penal în stare de arest preventiv pe R. C., de 17 ani, care, în data de 28.02.2015, ar fi comis o tâlhărie asupra B. Ionela, de 24 ani, din M. Viteazu, constând în deposedarea acesteia prin folosirea de ameninţări şi acte de violenţă, de un telefon mobil şi a sumei de 500 lei.

3. Poliţiştii din Năvodari îi cercetează penal pe S. George Adrian, de 24 ani și pe D. Marius Liviu, de 19 ani, care, la data de 25.02.2015, au sustras dintr-o locuinţă situată pe strada Albatros, mai multe bunuri.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 3.000 lei, a fost recuperat.

4. La data de 02.03.2015, poliţiştii l-au depistat şi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă pe B. Mihai, de 48 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 1,4 luni cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

5. Poliţiştii din Medgidia au fost identificat și încarcerat pe R. Cristea, din Medgidia, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat.

6. Poliţiştii l-au depistat pe O. A., de 12 ani, din Cernavodă, care, prin forţarea uşii de acces de la o locuință din Cernavodă, a pătruns în interior, de unde a sustras un televizor.
Prejudiciul în valoare de 500 lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

7. Poliţiştii din Negru Vodă îi cercetează penal pe I. Florin, de 24 ani, din Negru Vodă și pe G. Ilie-Mircea, de 19 ani, care, în ziua de 03.03.2015, au fost sustras 33 de porcine, dintr-o gospodărie.
O parte din prejudiciul reclamat a fost recuperat de poliţişti. Cercetările continuă cu cei doi în stare de libertate.

8. Poliţiştii din Ovidiu au identificat și încarcerat pe Ș. Emil, de 54 ani, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani pentru infracţiuni săvârşite la regimul circulației rutiere. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri