Un minor bănuit de comiterea unei tâlhării a ajuns după gratii(499)


La data de 02.02.2015, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 23 ani, din municipiul Medgidia, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.15, în timp ce se afla pe strada Soveja (zona Tomis 3) din municipiul Constanta şi vorbea la telefon, a fost acostată din spate, de către un necunoscut, care i-a smuls telefonul mobil din mână, după care a fugit pe o alee pietonală.

În urma investigaţiilor efectuate, la data de 26.02.2015, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziţie domiciliară în comuna Lumina, ocazie cu care l-au identificat pe S. R., în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea faptei, totodată, fiind recuperat şi telefonul mobil reclamat ca sustras.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii faţă de acesta, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, iar la data de 26./02.2015 l-au prezentat Parchetului şi Judecătoriei Constanţa, instanţă ce a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 zile.

 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri