Vreți să trăiți și să munciți în Olanda? Ambasada vă oferă toate informațiile necesare

Vreți să trăiți și să munciți în Olanda? Ambasada vă oferă toate informațiile necesare(530)


Ambasada Olandei, cu sprijinul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța, organizează mâine, 26 februarie, două evenimente cu tema „Zilele Informării – Munca în Olanda”.

Evenimentele se vor desfășura sub îndemnul „Informează-te complet, angajează-te corect!” și fac parte din proiectul privind mobilitatea forței de muncă, demarat de Guvernul olandez în anul 2014.
Scopul proiectului este de conștientizare și atenționare a potențialilor angajați în Olanda privind necesitatea informării înainte de plecare. Succesul la locul de muncă și integrarea în comunitate, precum și evitarea pericolelor legate de contracte de muncă nefavorabile sau chiar de exploatarea prin muncă depind în mare măsură de cunoașterea drepturilor, obligațiilor, oportunităților și riscurilor privind viața și munca în Olanda.
Prima întâlnire, va avea loc la ora 10.00 la Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța, în sala de conferințe și se adresezeaă autorităților locale, organizațiilor non-guvernamentale, sindicatelor, patronatelor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate.
Al doilea eveniment, care va avea loc de la ora 14.00 la Casa Căsătoriilor din Năvodari, este o sesiune de informare adresată persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate, în legătură cu ce ar trebui să știe înainte de a lua o decizie.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri