Ce accidente auto au avut loc ieri(520)


Ieri, în jurul orelor 18:50, T. P. C. (bărbat, 60 ani) a condus un autoturism pe str. Baba Nova, dinspre bld. Aurel Vlaicu către str. Dezrobirii şi ajungând la marcajul pietonal de la intersecţia cu str. Eduard Caudella a surprins şi accidentat uşor pe B. C. (femeie, 30 ani) care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto.

În jurul orelor 19:00, T. V. (bărbat, 31 ani) a condus un autoturism pe str. Bărăganului, dinspre str. Oborului către str. Corbului şi ajungând la intersectia cu str. Th. Burada nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP, a pătruns în intersectie fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un microbuz condus de S. V. ( bărbat, 45 ani ) pe str. Th. Burada dinspre bld. I. C. Brătianu către str. I. L. Caragiale.
În urma impactului autoturismul condus de T.V. a fost proiectat pe trotuar unde a accidentat usor pe C. M. (femeie, 59 ani)


În jurul orelor 19:20, B. M. G. ( bărbat, 22 ani ) a condus un autoturism pe bld. Aurel Vlaicu, pe banda numărul 2, dinspre bld Tomis către str. Baba Novac şi ajungând în dreptul reprezentanţiei auto Mercedes a surprins şi accidentat usor pe M. F. ( bărbat, 53 ani ) care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis si fără să se asigure din partea dreaptă a conducătorului auto.În jurul orelor 22:50, U. A. ( bărbat, 25 ani) a condus un autoturism pe str. Ion Ratiu, dinspre str. Mircea cel Bătrân către str. Poporului şi ajungând la intersectia semaforizată cu bld. Tomis a pătruns şi traversat întersecţia pe culoarea rosu a semaforului electric în funcţiue şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de N. V. Ş. ( bărbat, 26 ani ), pe bld. Tomis, dinspre bld. A. Lăpuşneanu către str. N. Iorga.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui G. L. A. ( femeie, 20 ani ) , pasageră în autoturismul condus de N.V.S. 
jooble.org