Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(577)


Cercetaţi pentru furt
În urma activităţilor specifice, privind furtul mai multor bunuri din dependinţele unui imobil situat pe bulevardul Mamaia din Constanţa, faptă comisă la data de 12.02.2015, poliţiştii au identificat pe S. Mihăiţă, de 40 ani şi pe Z. Gheorghe Iulius, de 37 ani, bănuiţi de comiterea faptei.
Cei doi sunt cercetaţi penal în stare de libertate.


Cercetat pentru furt din locuinţă
Poliţiştii din Oltina îl cercetează penal, în stare de libertate, pe G. Marian de 19 ani, care, în noaptea de 22/23.01.2015, a sustras dintr-o locuinţă din localitate două unităţi PC şi o plită de sobă.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.


Punere în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea
La data de 13.02.2015, poliţiştii din Năvodari au identificat şi reţinut pe C. Gheorghe, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Constanţa, având de efectuat 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la înşelăciune, cel în cauză fiind încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
Aceiaşi poliţişti, urmare a activităţilor specifice privind furtul unei biciclete lăsate nesupravegheată, din faţa unui local din Năvodari, faptă comisă la data de 09.02.2015, au identificat pe B. Nicolae, de 67 ani, din Ovidiu, bănuit de comiterea faptei.

Urmărit naţional depistat de poliţişti
La data de 13.02.2015, ora 16.30, poliţiştii din Corbu au identificat pe E. Costina de 45 ani, care avea emis de Judecătoria Focşani un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Femeia era dată în urmărire naţională, de la data de 13.06.2014.
Cea în cauză a fost încarcerată în penitenciarul poarta Albă.

Minori cercetaţi de poliţiştii din Medgidia
Poliţiştii din Medgidia, cercetează penal trei minorii de 14 ani, care, în noaptea de 13/14.02.2015, au sustras mai multe păsări dintr-o curte situată pe strada Văii din oraş.
În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit că, în aceiaşi noapte, cei trei ar mai fi sustras dintr-o locuinţă situată pe aceiaşi stradă mai multe bunuri casnice.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri