Omul care l-a adus pe Mazăre în PSD renunță la Parlament(957)


Deputatul PSD Miron Mitrea, omul datorită căruia Radu Mazăre s-a înscris în PSD, a demisionat, astăzi, din Parlament, plenul Camerei Deputaţilor luând act de demisia acestuia.

Preşedintele Camerei Valeriu Zgonea a citit în plen demisia lui Miron Mitrea începând cu data de 2 februarie.

Miron Mitrea le-a spus, în plen, parlamentarilor, după anunţul demisiei sale din funcţia de deputat, că a fost o onoare pentru el să activeze mai mult de 18 ani în Parlament şi le-a mulţumit pentru colegialitate, urându-le sănătate şi un an bun.

"A fost pentru mine o onoare ca mai mult de 18 ani să activez în Parlament şi a fost o mare plăcere şi bucurie să lucrez cu dumneavoastră, dar şi cu mulţi alţi colegi care, din păcate, astăzi nu mai sunt cu noi. Vreu să vă mulţumesc pentru colegialitatea pe care mi-aţi arătat-o şi vă urez multă sănătate şi să aveţi un an bun", a spus Mitrea, care a fost primit cu aplauze.

Camera urmează să voteze un proiect de hotărâre de vacantare a locului de deputat a lui Miron Mitrea.

În 14 decembrie Miron Mitrea a confirmat demisia din PSD şi din Parlament, anunţată în şedinţa Comitetului Executiv al PSD, refuzând să menţioneze explicit care sunt motivele gestului său de a se retrage din politică.

"Intrarea şi ieşirea din politică sunt chestiuni personale. Deci am decis că mă retrag din politică şi sigur, nu pot să rămân în partid sau în Parlament", a spus atunci Miron Mitrea.

Mitrea a refuzat să declare care sunt motivele retragerii sale din politică, susţinând că nu vrea să facă "spectacol".

Soția lui Miron Mitrea, Manuela Mitrea, este deputat de Constanța.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri