Liga Campionilor la volei: Tomis Constanța încheie faza grupelor pe primul loc(1271)


CVM Tomis Constanţa a încheiat pe primul loc în grupa A din cadrul Ligii Campionilor la volei masculin, în ciuda unei înfrângeri în ultima etapă. Preşedintele CVM Tomis Constanţa, Sorin Strutinsky, a spus că importantă este accederea în faza Play-off 12 a competiţiei.

"Am avut trei mingi de meci, dar important este că am încheiat pe primul loc în grupă. Prima din partea federaţiei europene este că va trebui să plătim opt mii de euro ca să jucăm mai departe. Mă bucur că am putut aduce Constanţei şi României onoarea de a juca între cele mai bune 12 formaţii ale Europei. Noi avem un buget de un milion de euro, iar adversarii de patru milioane", a declarat Strutinsky, conform Mediafax.

Echipa de volei masculin Tomis Constanţa a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, de formaţia italiană Copra Volley Piacenza, cu scorul de 3-2, în ultimul meci din grupa A a Ligii Campionilor. Scorul pe seturi a fost 18-25, 25-21, 23-25, 28-26 şi 16-18, după două ore şi 18 minute de joc.

Sportivul italian Samuele Papi, de patru ori medaliat la JO, a afirmat că obiectivul echipei Copra Volley Piacenza a fost accederea în faza următoare a competiţiei: "A fost o bătălie, ambele echipe au vrut să câştige, a fost o partidă disputată. A fost o victorie frumoasă, felicit Constanţa pentru joc. Puţine au fost lucruile care au făcut diferenţa. Constanţa este o echipă foarte bune, iar obiectivul nostru era să trecem de grupe", a declarat Papi.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri