Femei cercetate pentru contrabandă cu țigări din Turcia(548)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat două femei de cetăţenie română care intenţionau să introducă în ţară, prin P.T.F. Vama Veche, 5.200 de ţigarete netimbrate fără documente justificative.

În data de 24.01.2015, în jurul orei 02.50, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru controlul de frontieră cetăţeanul român I. JAQUELINE, în vârstă de 41 de ani, domiciliată în judeţul Constanţa, asupra căreia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, 980 de ţigarete netimbrate marca MM Slims.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 07.30, în acelaşi punct de trecere a frontierei a fost depistată A. CECILIA, în vârstă de 39 ani, domiciliată în judeţul Dâmboviţa, care ascunsese în bagajul personal 4.320 de ţigarete marca Ashima, pe care nu le declarase la intrarea în ţară.

Persoanele în cauză erau pasagere în două autocare care se întorceau în ţară şi au declarat că au achiziţionat ţigaretele din Turcia pentru a le comercaliza în România.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cele 5.200 de ţigarete, în valoare de aproximativ 2.650 lei, şi au sancţionat contravenţional fiecare persoană cu suma de 1.000 lei conform art. 1, lit. e din Legea 12/1990 republicată.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri