Câți membri are Asociația M10 la o săptămână de la înființare(976)


În doar o săptămână de la înființare, peste 150 de persoane din județele Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița s-au înscris în Asociația M10. Numai în județul Constanța există deja peste 100 de membri din Constanța, Mangalia, Medgidia, Năvodari, Murfatlar, Techirghiol, Cernavoda, Eforie, Ovidiu, Agigea, Amzacea, Costinești, Cumpăna, Ghindărești, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Saligny, Tuzla și Valu lui Traian.

De asemenea, în județele Tulcea, Călărași și Ialomița s-au conturat nuclee atât la nivelul municipiilor reședință de județ, cât și la nivelul altor localități, cum ar fi: Călărași, Oltenița, Radovanu, Săpunaru (toate în județul Călărași), Slobozia, Urziceni, Roșiori, Dridu, Mihail Kogălniceanu, Ograda (toate în județul Ialomița) și municipiul Tulcea.
Cel târziu, până la jumătatea lunii februarie, județele Tulcea, Ialomița și Călărași vor avea proprii coordonatori a căror activitate va fi, la rândul ei, gestionată de filiala Constanța a Asociației M10.

În privința structurii constănțene, aceasta își va desfășura activitatea într-un sediu (identificat) care va deveni funcțional în aproximativ două săptămâni.

Asociația M10 Constanța va emite primele observații și propuneri cu privire la proiectele de hotărâri ce vor fi incluse pe ordinea de zi a ședințelor de consiliu local și de consiliu județean pe anul 2015 de îndată ce acestea vor fi convocate.
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri