Porsche Cayenne furat, descoperit în vama Ostrov

Porsche Cayenne furat, descoperit în vama Ostrov(838)


Ieri, în jurul orei 22.45, în P.T.F. Ostrov s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră doi bărbaţi, cetăţeanul bulgar H.H. IVANOV, în vârstă de 24 ani şi cetăţeanul român T.P. NICOLAE, de 33 ani, care călătoreau cu un autoturism marca Fiat şi care transportau, pe o platformă, un autoturism de lux marca Porsche Cayenne.

Din verificările făcute de poliţiştii de frontieră a rezultat că autoturismul transportat pe platformă, înmatriculat în judeţul Ilfov, figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către poliţiştii români, acesta fiind declarat furat, din data de 12.01.2015.

Pasagerul din dreapta, cetăţeanul român domiciliat în Bucureşti, a declarat că a cumpărat autoturismul de lux dintr-un târg auto din Bucureşti, în ziua de 14.01.2015, contra sumei de 8.500 de euro de la o persoană de sex feminin, fără a cunoaşte că acesta este căutat în vederea confiscării.

Cetăţeanul român a mai declarat că a apelat la o cunoştinţă, conducătorul auto decetăţenie bulgară, pentru a transporta autoturismul, cu o platformă, în R. Bulgaria pentru a-l înmatricula.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 180.000 de lei, la sediul S.P.F. Ostrov în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 Cod Penal.

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri