ATAC DUR la noul șef al PNL: ”Ascensiune sub semnul amantlâcului, tupeu mascat sub o falsă urbanitate, competențe incerte, studii și mai dubioase”

ATAC DUR la noul șef al PNL: ”Ascensiune sub semnul amantlâcului, tupeu mascat sub o falsă urbanitate, competențe incerte, studii și mai dubioase”(1022)


De-abia aleasă în fruntea PNL, Alina Gorghiu a fost ținta unui atac virulent din partea lui Adrian Papahagi, unul dintre membrii fondatori ai PMP, partid din care a plecat după cooptarea lui Marin Anton.

Iată cum o descria acesta, în urmă cu câteva zile, pe pagina sa de Facebook:

”Alina Gorghiu e tipul de politician de care vrem să scăpăm. Ascensiune sub semnul amantlâcului, tupeu mascat sub o falsă urbanitate, competențe incerte, studii și mai dubioase (poate o verifică cineva la doctoratul din 2012, că diplomele de la Cantemir nici nu pot fi luate în serios).
E din specia Ponta-Udrea: vidul tranziției, bine ambalat. Până pleznește ambalajul.
Încrederea mea în Iohannis a scăzut de la 50% la 10%. După numirea lui Mihalache va ajunge la 0%.”

Papahagi a comentat și schmbarea de putere de la Cotroceni.

”Predare de mandat exemplară și emoționantă pe alocuri. Discursuri demne, europene.
În paralel, pleosc cu bâta-n baltă: Alina Gorghiu, prima ieșire publică la Antena 3, în care-l atacă pe Băsescu și-l apără pe Badea; Traian Băsescu, prima acțiune de simplu cetățean: prânz cu Udrea, Marin Anton etc.
Oamenii ăștia n-au înțeles nimic din mesajul pe care li l-am transmis în 16 noiembrie?
E greu să înțelegi că Antena 3 nu e televiziune, ci organ de propagandă și dezinformare care nu trebuie legitimat, ci lăsat să se dezintegreze (dar d.ra Gorghiu era pe aceleași baricade cu ei, nu cu noi în iulie 2012)?
E greu să înțelegi că Elena Udrea și Marin Anton reprezintă tipul de politician de care poporul (ajutat de DNA) vrea să scape definitiv?”

Foto: alingorghiu.ro
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri