VIDEO. Ea este cea mai frumoasă femeie din lume

VIDEO. Ea este cea mai frumoasă femeie din lume(543)


Rolene Strauss, în vârstă de 22 de ani, reprezentanta Africii de Sud, a fost aleasă duminică Miss World 2014, la sfârşitul celei de-a 64-ediţii a concursului de frumuseţe care s-a desfăşurat la centrul ExCeL din Londra. La concurs au participat candidate din 121 de ţări.

Noua regină a frumuseţii a dedicat ţării sale titlul obţinut.

"'Africa de Sud, acesta este pentru tine. Nu am suficiente cuvinte pentru a spune cât sunt de recunoscătoare că reprezint o naţiune atât de diversă (...) Cu viziunile şi visurile mele, pot aduce sensul titlului Miss World la un nivel superior", a spus tânăra după ceremonie.

Studentă la medicină, tânăra brunetă, cu o înălţime de 1,77 metri, pasionată de sport şi muzică, a fost printre favorite la casele de pariuri britanice. Noua Miss World va vizita în curând Hondurasul pentru construirea unei şcoli ce va purta numele Miss Honduras, Jose Maria Alvarado, şi al surorii ei, Sofia Trinidad Alvarado, ucise în urmă cu câteva săptămâni.

Rolene Strauss este a treia reprezentantă a ţării sale care câştigă această distincţie, după Penélope Anne Coelen, în 1948, şi Anneline Kriel, în 1974. Sora celei mai frumoase femei din lume în acest an, Jo-Ann Strauss, a fost încoronată Miss Africa de Sud în anul 2000.

Pe locul secund la Miss World 2014 s-a clasat unguroaica Edina Kulcsar, în vârstă de 23 de ani, iar locul al treilea i-a revenit americancei Elizabeth Safrit, de 22 de ani. Miss Australia, Courtney Thorpe, şi reprezentanta ţării gazdă, Miss Anglia, Carina Tyrrell, au fost celelalte două finaliste ale concursului.
 

Foto: people.com

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri