Căruțaș arestat preventiv pentru ucidere din culpă(612)


La data de 06.12.2014, ora 12.00, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o femeie a fost accidentată de un atelaj hipo.

Demarând operativ cercetările oamenii legii au stabilit că, B. Constantin, în vârstă de 61 de ani, din Medgidia a condus un atelaj hipo ( cal şi şaretă ) neînregistrat conform legii, pe strada Poporului din localitate şi nu a acordat prioritate de trecere pietonului S. M., de 85 ani, care se afla în traversare regulamentară, prin loc semnalizat cu marcaje orizontale şi indicatoare rutiere.

B. Constantin a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată poliţiştii au stabilit că impactul a avut loc un între partea din faţă a atelajului şi pieton, care a fost proiectat la sol şi a suferit iniţial un traumatism acut închis, fiind transportat la spital.

Ulterior, starea de sănătate a victimei s-a agravat aceasta decedând ca urmare a vătămărilor suferite.

Ieri, poliţiştii din Medgidia au emis pe numele bărbatului în vârstă de 61 de ani ordonanţă de reţinere, iar astăzi, 09.12.2014, acesta a fost prezentat Judecătoriei Medgidia, instanţă ce a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri