A jefuit o femeie într-o stație de autobuz(591)


Ieri, la ora 19.00, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, şi cei ai Secţiei 3 Poliţie Constanţa, au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o localnică în vârstă de 59 de ani, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz de pe b-dul 1 Decembrie 1918 a fost deposedată prin smulgere de o sacoşă în care avea un telefon mobil, un portofel cu suma de 280 lei şi alte bunuri.

Deplasaţi operativ la faţa locului, poliţiştii au constatat că cetăţenii îl reţinuseră pe tânărul ce comisese fapta, preluându-l şi conducându-l la sediul unităţii de Poliţie unde a fost identificat în persoana lui P. Adrian, de 18 ani, din comuna Bălteni, judeţul Galaţi.

Asupra sa au fost găsite bunurile şi valorile sustrase, poliţiştii reţinându-l pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii de arestare preventivă.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri