CONSTANȚA. Ziua cu 9 accidente auto(845)


 În jurul orelor 07:30, S. I. S. ( bărbat, 41 ani ) a condus un autoturism pe şos. Mangaliei dinspre str. Caraiman către str. Pandurului şi ajungând la marcajul pietonal din zona Dorally, a surprins şi accidentat usor pe S. T. ( femeie, 46 ani ) care a traversat strada pe marcajul pietonal din dreapta conducătorului auto.

În jurul orelor 17:20, S. J. ( bărbat, 57 ani ) a condus un autoturism pe str. Vîrfu cu Dor dinspre str. Democraţiei către bld. Aurel Vlaicu şi ajungând la trecerea pentru pietoni de la intersecţia cu bld. Aurel Vlaicu, a surprins şi accidentat pe A. C. ( bărbat, 56 ani ) care a traversat strada pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto.

În jurul orelor 17:30, K. A. ( femeie, 31 ani ) a condus un autoturism pe bld. Tomis dinspre bld. Mamaia către str. Ion Raţiu şi ajungând la intersecţie cu str. Nicolae Iorga a efectuat viraj dreapta la semnalul galben intermittent al semaforului electric in functiune unde a surprins şi accidentat usor pe L. A. ( femeie, 79 ani ) care a traversat strada N. Iorga pe mercajul pietona din dreapta conducătorului auto.

În jurul orelor 18:00, O. I. A. ( bărbat, 27 ani ) a condus un autoturism , pe şos. Mangaliei dinspre DN 39 E către str. Pandurului şi ajungând la marcajul pietonal din zona Metro 2, a surprins si accidentat usor pe L. I. ( femeie, 23 ani ) care a traversat strada pe marcajul pietonal din drepta conducătorului auto.

În jurul orelor 18:40, P. S. ( bărbat, 38 ani ) a condus un autoturism , pe str. Bucovinei dinspre mare către bld. Mamaia şi ajungând la intersecţiei cu bld. Mamaia a efectuat viraj stânga pe bld. Mamaia unde a surprins şi accidentat usor pe G. L. I. ( bărbat, 23 ani ) care a traversat strada pe marcajul pietonal din partea dreapta a conducătorului auto.

În jurul orelor 18:30, V. A. ( bărbat, 46 ani ) a condus un autoturism pe DN 39, pe banda numarul 2, dinspre Eforie Nord către Constanţa şi ajungând la marcajul pietonal din centrul loc. Agigea, a surprins şi accidentat usor pe minorii M. R. M. ( fata 14 ani ) şi pe R. A. N. ( baiat, 17 ani ) care au traversat strada pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătorului auto.

În jurul orelor 18:15, V. O. A. ( bărbat, 24 ani ) a condus un autoturism pe str. Stadionului din Năvodari, dinspre str. Ceferistului către Sos. Constanţei unde a surprins şi accidentat usor pe A. A. ( bărbat, 42 ani ) care s-a angajat în traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure, din partea stânga a conducătorului auto.

În jurul orelor 19:25, B. S. M. ( bărbat, 51 ani ) a condus un autoturism , pe str. Soveja, dinspre str. Baba Novac către str. Semănătorului şi ajungând la marcajul pietonal de la intersecţia cu str. Delavrancea a surprins şi accidentat usor pe G. L. ( femeie, 47 ani ) care s-a angajat în traversarea strazii pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătorului auto.

În jurul orelor 19:50 M. I. ( bărbat, 54 ani ) a condus un microbuz pe str. Dezrobirii, pe banda numărul 3, dinspre str. Eliberării către str. Baba Novac şi ajungând în zona marcajului pietonal din dreptul scolii numărul 23, la 6 metri după marcajul pietonal a surprins şi accidentat usor cu oglinda retrovizoare stânga pe S. E. ( femeie, 81 ani ) care s-a angajat în traversarea străzii din partea stângă a conducătorului auto.
În urma evenimentului S. E. a fost proiectată pe sensul opus de mers, lovindu-se de un autoturism condus de B. M. M. ( femeie, 21 ani ) din sens opus pe banda numărul 3, autoturismul fiind oprit în coloană .
 
jooble.org