Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Transport ilegal de lemn interceptat de poliţiştii de frontieră constănţeni

Transport ilegal de lemn interceptat de poliţiştii de frontieră constănţeni(611)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Hârşova, au identificat un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 4,8 metri cubi de material lemnos fără documente justificative.

În data de 03.12.2014, în intervalul orar 08.30 – 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au acţionat, în zona de competenţă, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Hârşova, în baza unui plan comun pentru prevenirea şi combaterea infractiunilor la regimul silvic.
Astfel, a fost oprită pentru control o autoutilitară marca Fiat, înmatriculată în judeţul Vrancea, condusă de cetăţeanul român B. MARIAN, în vârstă de 24 ani.
În urma controlului, a fost descoperită cantitatea de 4,8 metri cubi de material lemnos, din speciile plop şi carpen, pentru care conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire a mărfii neconform cu cantitatea transportată.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de material lemnos pe care au predat-o reprezentanţilor Ocolului Silvic Hârşova conform procedurilor legale, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 lei conform art. 19, pct. 1 din Legea 171/2010.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri