Simona Halep și Horia Tecău vor juca tenis cu copiii de Moș Nicolae, la Mamaia(1474)


Copiii care iubesc tenisul vor primi un frumos cadou de Moș Nicolae, urmând să se întâlnească, la sfârșitul acestei săptămâni, cu două dintre vedetele de la Turneul Campionilor, Simona Halep și Horia Tecău.

Cei doi campioni vor servi pentru viitorul tenisului românesc în cadrul evenimentului Kids' Day, care se va desfășura sâmbătă, 6 decembrie, între orele 11,00 și 15,00, la Tenis Club IDU din Mamaia, se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

Kids' Day este o manifestare care a debutat în 2012, la București, când Sorana Cîrstea, Horia Tecău și Victor Hănescu au schimbat mingi cu "rachetele" viitorului. A continuat anul trecut, la Constanța, unde 250 de copii și-au întâlnit eroii: Simona Halep, Sorana Cîrstea și Horia Tecău, iar anul acesta povestea merge mai departe.

"Copiii au nevoie de cadouri. Să joc tenis cu ei este felul meu de a-i bucura. Sper ca, peste ani, din ghetuțele lui Moș Nicolae să iasă campioni de tenis. Am avut un sezon greu. Va urma altul și mai dificil. O pauză la un tenis cu copiii este ideal", a declarat Simona Halep.

"Trebuie să începem cu începutul. Avem nevoie de copii pentru a începe să jucăm tenis. Evenimentul Kids' Day a fost gândit ca un Big Bang. Promovarea tenisului este primordiala. Trebuie să-i inspirăm pe copii. Tenisul românesc are nevoie de campioni. Nu se va întâmpla peste noapte, va dura mulți ani'', a spus la rândul său Horia Tecău.

Aflată în Statele Unite, unde se recuperează după accidentarea suferită la umăr, Sorana Cîrstea a declarat: ''Îmi pare rău că ratez întâlnirea cu cei mici. Sunt însă alături de ei și voi fi mereu. Să nu uite că în tenis poți pierde un punct, dar ai șansa punctului următor. Știu că Simona și Horia vor face o treabă minunată de Moș Nicolae. Copii, jucați tenis!".

Kids' Day se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, accesul fiind gratuit. La eveniment vor participa 350 de copii, care se vor putea înscrie pe site-ul www.kidsday.ro.
 

Sursa: Agerpres

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri