De ce își face Primăria Constanța cont de Facebook

De ce își face Primăria Constanța cont de Facebook(638)


Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a anunțat astăzi că Primăria va avea un cont de Facebook.

"Mare parte a populației cu vârste de până la 45-50 de ani folosește această rețea de socializare. Aici se pot posta diverse anunțuri, de genul: un șant este neacoperit, sau a mai apărut o construcție pe plajă. Acum discutăm pentru început. Vinerea viitoare vreau să îi dăm drumul, să avem contul. Nimeni în România nu mai are așa ceva: vom avea un om care, zilnic, va discuta cu toate direcțiile din Primărie. Un om din fiecare direcție va oferi informații - același lucru se va întâmpla și cu toate regiile din subordinea instituției. Facebook a fost o platformă care a fost neglijată și nu trebuia să mai fie așa. După ce vom termina cu acest cont al Primăriei îmi fac și eu.", a afirmat edilul Constanței.
"Bineînțeles, vom avea și o pagină de comentarii. Ce v-am spus până acum a fost partea ușoară. Și țineți cont că la comentarii o să se vină și cu poze. Dacă voi spuneți că asfaltarea e gata până la Radiovacanța, de exemplu, și cineva trimite poze că de fapt nu e așa, va fi nasol", i-a avertizat Radu Mazăre pe directorii prezenți la întâlnire.
"Vom mai avea și o pagina de consultări, care se va numi Hotărăște Tu. Vom consulta populația în privința proiectelor pe care le face populația", a spus Mazăre.


Mazăre a precizat că această consultare nu va fi hotărâtoare pentru deciziile primăriei.
jooble.org