Mazăre: Constantinescu nu are oncolog la Rahova şi îi e frig, doarme îmbrăcat. O să merg să-l vizitez

Mazăre: Constantinescu nu are oncolog la Rahova şi îi e frig, doarme îmbrăcat. O să merg să-l vizitez(1048)


Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat astăzi că va merge mâine la Spitalul Penitenciarului Rahova, pentru a-l vizita pe Nicuşor Constantinescu, spunând că acesta nu are medic oncolog şi că îi este frig, fiind nevoit să doarmă îmbrăcat.

“Aş vrea să mă duc să-i fac mâine o vizită. Este în spitalul penitenciarului de la Rahova, am înţeles că este îngrijit bine, dar nu are parte de îngrijire de specialitate, nu există oncolog acolo, este frig şi are voie la o vizită pe săptămână. Mâine o să meargă fata lui să-i ducă haine pentru că dorm îmbrăcaţi. Eu am să încerc ca după procesul de mâine să văd cumva să merg împreună cu Smaranda (n.r. - fata lui Nicușor Constantinescu) la el. Însă asta ştiu că a reclamat, a spus «nu am ce să le reproşez medicilor de aici, dar nu există oncolog şi vreau să fiu tratat de oncolog, că sunt bolnav de cancer», a declarat Radu Mazăre astăzi, la finalul şedinţei Consiliului Local.

Nicuşor Constantinescu a fost reţinut de autorităţile din Turcia marţea trecută, după ce Ministerul Justiţiei a transmis documentele necesare pentru aducerea lui în ţară, pentru a fi arestat preventiv în dosarele în care este judecat. El a revenit joi în ţară, iar în aceeaşi zi Tribunalul Bucureşti a confirmat mandatul de arestare emis pe numele său.

A doua zi, şi magistraţii Tribunalului Constanţa au confirmat, mandatul de arestare pe numele preşedintelui suspendat al CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu, în dosarul în care acesta este judecat pentru că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.


Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în trei dosare penale. Într-unul dintre acestea este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea, pentru că a atribuit nelegal terenuri. Într-un alt dosar, şeful CJ Constanţa este cercetat pentru luare de mită şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în casa lui au fost găsite, la percheziţii, 15 cartuşe de calibrul nouă milimetri.

Sursa: Mediafax.ro

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri