Prins cu permis de conducere fals, bulgăresc(732)


La data de 07.11.2014, ora 19.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Medgidia l-au depistat în trafic pe MARIUS P., de 33 ani, din localitate, conducând un autoturism proprietatea lui C. I., pe strada Tineretului, din Medgidia.

Acesta a prezentat pentru control un permis de conducere emis de Republica Bulgaria, despre care există suspiciuni că ar fi fost eliberat în condiţii legale, întrucât bărbatul nu a prezentat niciun act de identitate emis de autorităţile bulgare.

Cel în cauză figurează în evidenţele ţării noastre, ca posesor al unui permis de conducere pentru categoria B, emis la data de 04.05.2001, cu menţiunea ANULAT la data de 02.02.2009, printr-o sentinţă penală a Judecătoriei Medgidia.

Din primele cercetări rezultă că autoturismul i-a fost incredintat cu ştiinţă lui P. Marius, de către C. I.,de 38 ani, din. judeţul Vâlcea, pentru a fi condus pe drumurile publice.

Cercetările sunt continuate de către către poliţiştii din Medgidia, pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, conducerea unui vehicul având permis de conducere anulat şi încredinţarea vehiculului unei persoane despre care ştie că permisul de conducere i-a fost anulat. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri