Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Mazăre a mers la vot însoţit de locuitori din campusul social(1022)


Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a mers la secţia de votare însoţit de mai multe persoane care locuiesc în campusul social ”Henri Coandă”, el spunând că votează pentru ca ţara să revină la normal. mers la vot însoţit de locuitori din campusul social: Votez ca ţara să revină la normal. Radu Mazăre a votat la Şcoala nr. 24 din Constanţa.

"Ştiu ce vreţi să mă întrebaţi de ce nu am venit cu fete. La vot vii întotdeauna cu cine ţi-e drag. E adevărat că mie îmi sunt dragi fetele şi vin şi cu fetele la vot, dar de data asta am venit cu câţiva dintre oamenii care îmi sunt tare dragi şi cu cei care sunt în cartierul Henri Coandă, în cartierul de amărâţi. Aşa am simţit eu de data asta, să nu vin cu fete, ci să vin cu ei", a declarat Radu Mazăre înainte de a intra în secţia de votare.
El le-a spus jurnaliştilor că votează pentru ca ţara să revină la normal.

"O să votez pentru o ţară care să revină la normal şi în care eu unul, ca primar, să pot să mă preocup de oamenii care au nevoie de muncă şi de devotamentul meu, nu să stau să mă apăr, să mă păzesc continuu", a afirmat primarul Constanţei.

Întrebat ce mai ştie despre Nicușor Constantinescu, Mazăre a spus că nu a mai vorbit recent cu acesta şi că a auzit şi el că preşedintele suspendat al CJ Constanţa s-ar afla în Turcia.

"N-am mai vorbit cu Nicuşor şi v-am şi spus de ce: mi-e frică să nu mă înregistreze ăştia şi să găsească vreo întortocheală să mă bage pe undeva prin penal. Am auzit şi eu că ar fi în Turcia, nu ştiu mai multe, nu am vorbit cu el", a mai afirmat Mazăre, precizând că ştia de intenţia lui Nicuşor Constantinescu de a merge la o clinică de oncologie din Turcia, dar că nu ştie sigur dacă a ajuns sau nu.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri