Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Hoții de mașini au atacat polițiștii cu pietre, aceștia au ripostat cu arme de foc(768)


Astăzi, ora 11.45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia se afla pe strada Ulmilor din localitate, moment în care a observat un autoturism, cu privire la care existau date că ar fi folosit în furturi de animale.


Având în vedere aspectele constatate, dar şi că în seara precedentă fusese reclamat un astfel de furt dintr-o localitate învecinată, poliţiştii au sesizat dispeceratul Poliţiei Municipiului Medgidia, pentru a semnala acest fapt şi au rămas la faţa locului, pentru a identifica proprietarul. În acest moment mai multe persoane s-au apropiat de zona unde se afla autoturismul, iar la întrebările poliţiştilor cu privire la deţinătorul autoturismului, aceştia au devenit agresivi, unul dintre bărbaţi aruncând cu pietre în membrii echipajului, un poliţist fiind lovit.

Pentru ca situaţia să nu degenereze şi pentru a împiedica acţiunile agresive ale persoanelor recalcitrante, unul din poliţişti a folosit, după avertizări prealabile, armamentul din dotare, iar agresorul a fugit de la locul evenimentului.
Bărbatul a fost identificat ca fiind A.B., de 34 de ani, din Medgidia.

În cauză a fost sesizat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii situaţiei de fapt, urmând ca în funcţie de rezultatul investigaţiilor în cauză să fie luate măsurile legale ce se impun.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri