Senatorul Gigi Chiru, audiat la DNA

Senatorul Gigi Chiru, audiat la DNA(1021)


Senatorul Gigi Chiru este audiat la DNA în aceste momente.

Gigi Chiru a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că nu ştie de ce a fost chemat de anchetatori, dar că a venit pentru a se lămuri despre ce caz este vorba, conform Mediafax.
Surse judiciare citate de Mediafax au declarat că senatorul Gigi Chiru ar fi venit la DNA pentru a fi audiat într-un dosar în care joi au loc percheziţii, în Bucureşti şi Constanţa, la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane.
Reamintim că procurorii anticorupție efectuează, joi, 22 de percheziții domiciliare și la firme din București și județul Constanța, într-un dosar de corupție, informează un comunicat al Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Sunt vizate fapte de corupție produse între 2010 și 2014.
”În cursul zilei de 30 octombrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații situate în municipiul Bucureşti și județul Constanța, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”, arată DNA.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri