Operatorii portuari le dau lecții studenților(981)


Universitatea Politehnica din Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanţa şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, organizează evenimentul ce marchează Debutul Reuniunilor informale INFOStud din cadrul proiectului „Proiectează-ţi cariera!”. finanțat cu fonduri europene.

Obiectivul general al proiectului este asigurarea tranziţiei a 360 de studenţi din Regiunea Sud Est spre piaţa forţei de muncă, facilitând integrarea lor în societatea româneasca. Prin consiliere directă, personalizată, dar şi prin pregătire practică, proiectul oferă membrilor grupului ţintă competenţe profesionale şi informaţii concrete despre aşteptările angajat - angajator, despre cadrul legal şi economic la care să se raporteze, elemente de autoevaluare continuă pe piaţa muncii; astfel, va creşte adaptabilitatea la cerinţele unui loc de muncă, flexibilitatea şi dinamismul pe o piaţă a muncii foarte volatilă în această perioadă de criză.


Proiectul se adresează studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, aflaţi atât în etapa tranziţiei de la şcoală la viaţa activă, cât şi celor aflaţi în etapa construirii carierei profesionale. În cadrul întâlnirii, se vor purta discuţii privind importanţa consilierii şi orientării profesionale în vederea construirii unei cariere de succes. Invitatul special al acestei dezbateri este ing. Ovidiu Mocanu, SC COMVEX SA. Evenimentul va avea loc în data de 30 octombrie, de la ora 17.00, la Sala ACN, B-dul Mamaia nr.124.
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri