SCENARIU DE GROAZĂ: și-a găsit fiul mort în casă, apartamentul era plin de pete de sânge(831)


Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, astăzi, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său se află decedat în apartamentul acestuia, situat într-un bloc de pe strada Soveja, din municipiul Constanţa.


Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în baia locuinţei se află cadavrul unui bărbat, P. Marius Daniel, de 42 de ani, dezbrăcat, ce prezenta câteva leziuni superficiale la nivelul membrelor superioare şi inferioare, iar în apartament mai multe urme roşiatice cu aspect de sânge.


Având în vedere aspectele constatate, în cauză a fost sesizat procurorul de serviciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care, cu sprijinul unei echipe formată din poliţiştii specialişti ai Serviciilor Investigaţii Criminale şi Criminalistică, s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări.
Cadavrul bărbatului a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.


După efectuarea necropsiei cadavrului s-a stabilit preliminar că: „Moartea a fost violentă şi s-a datorat unui hemiperitoneu prin ruptură de vezică urinară. Leziunile de violenţă constatate ar fi putut fi produse prin loviri repetate de corpuri dure, căderi repetate, iar ruptura de vezică urinară s-a produs prin cădere cu impact la nivelul şezutului. Există legătură de cauzalitate directă între ruptura de vezică urinară şi deces.”


Cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs acest eveniment, urmând ca la finalizarea investigaţiilor, dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri