Greșeală PENIBILĂ a Prefecturii Tulcea

Greșeală PENIBILĂ a Prefecturii Tulcea(696)


Instituția Prefectului — Județul Tulcea a publicat astăzi un comunicat de presă cel puțin științifico-fantastic.

Deși suntem în data de 22 octombrie, instituția a anunțat ce s-a întâmplat pe... 25 octombrie, de Ziua Armatei. Comunicatul este înregistrat cu nr. 97, precedentul fiind însă numărul 94. Presupunem astfel că cei din Prefectură nu au descoperit călătoriile în viitor, ci au redactat de acum acest comunicat, probabil pentru a nu mai munci sâmbătă.

Iată conținutul comunicatului:

”Instituția Prefectului — Județul Tulcea în parteneriat cu Garnizoana Tulcea au organizat sâmbătă, 25 octombrie 2014, începând cu ora 10.00, un ceremonial militar și religios dedicat 'Zilei Armatei României'.
Manifestările s-au desfășurat la Cimitirul Eroilor din municipiul Tulcea, la eveniment luând parte oficialități locale și județene, cadre militare în rezervă și în retragere, reprezentanți ai instituțiilor publice deconcentrate, ai partidelor politice și ai minorităților naționale, ai Bisericii Ortodoxe Române precum și cetățeni ai municipiului și județului Tulcea.
După prezentarea onorului și intonarea imnului de stat, a urmat o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți precum și alocuțiunile oficialităților tulcene.
Manifestările s-au încheiat cu depunerea de coroane și jerbe de flori la Cimitirul Eroilor din municipiul Tulcea.
'25 Octombrie este Ziua Armatei Române, o zi de glorie și de cinstire pentru eroismul și jertfele prin care, de-a lungul vremii, oștirea noastră și-a îngemănat faptele de arme cu soarta neamului românesc, îndeplinindu-și misiunea nobilă de a apăra unitatea națională și integritatea teritorială a statului român.
...
Independența, integritatea și suveranitatea țării au fost țelurile pentru care înaintașii noștri au trecut la arme, iar faptele lor ne-au construit istoria de care suntem atât de mândri.', a subliniat prefectul județului Tulcea, domnul Bădță Marin în discursul domniei sale.”
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri