Percheziții la traficanți de droguri(686)


Astăzi, sub coordonarea Serviciului Teritorial Constanţa al D.I.I.C.O.T., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, cu sprijinul S.C.C.O. Tulcea, S.C.C.O. Porturi Maritime, Gruparea Mobilă de Jandarmi, I.J.J. Constanţa şi I.P.J. Constanţa - S.I.A.S. şi Serviciul Criminalistic, au efectuat un număr de 19 percheziţii domiciliare pe raza Municipiului Constanţa, respectiv a comunei Valu lui Traian, judeţul Constanţa, la locuinţele mai multor persoane bănuite de implicare în operaţiuni ilegale cu droguri de risc şi substanţe psihoactive.

În urma percheziţiilor efectuate au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări 12 persoane, la domiciliile cărora au fost găsite: 628 pliculeţe cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 61 comprimate medicamente cu regim special, 5 ţigarete confecţionate artizanal cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 5 cartoane de ţigări fără timbru, o sabie, o armă cu aer comprimat.

Persoanele depistate sunt cercetate de către procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Constanţa pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu droguri de risc prev. de art. 2 din Legea nr. 143/2000 şi cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive prev. de art. 16 din Legea 194/2011. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri