TULCEA: Conferinţă de marcare a Zilei Internaţionale a Persoanelor în Vârstă

TULCEA: Conferinţă de marcare a Zilei Internaţionale a Persoanelor în Vârstă(1433)


Miercuri – 1 octombrie 2014, în sala “Mihail Kogălniceanu”, din sediul Consiliului Judeţean Tulcea, a fost marcată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, în organizarea Instituţiei Prefectului.

La eveniment au participat: prefectul Marin Bădiţă, primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, deputatul Neviser Zaharcu, părintele Nicolae Sorin, reprezentanţii ai asociaţiilor persoanelor vârstnice din judeţul Tulcea.

Prefectul Marian Bădiţă a transmis mesajul Prefecturii, cu ocazia zilei de 1 octombrie, eveniment care semnifică, la nivel internaţional, Ziua Persoanelor Vârstnice, dar şi pe cel al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate Tulcea.

După ce primarul Hogea a vorbit despre semnificaţia acestei zile şi despre persoanele cu experienţă care i-au fost alături de-a lungul anilor, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a transmis cele mai calde urări pensionarilor, din tot judeţul şi nu numai: „Este Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, a părinţilor noştri, a bunicilor noştri, o zi cu o semnificaţie deosebită, pentru fiecare dintre noi, indiferent de vârstă.
În 2014, marcăm peste 20 de ani de când Organizaţia Naţiunilor Unite, O.N.U., consacră ziua de 1 octombrie ca Zi Internaţională a Persoanelor în Vârstă“.

Şeful administraţiei judeţene a mai transmis, cu ocazia acestei zile, un mesaj pentru toţi tulcenii: acela de a-şi aprecia părinţii şi bunicii, cât timp îi au alături de ei.

La final, zeci de pensionari, reprezentanţi ai asociaţiilor şi organizaţiilor persoanelor vârstnice au primit câte o diplomă de recunoştinţă, din partea Prefecturii şi câte o punguţă din partea Consiliului Judeţean Tulcea.


FOTO: yupi.md
 

Taguri: ZiuaInternationalaAPersoanelorInVarsta, HoriaTeodorescu, CJT, CJTulcea, ConsiliulJudeteanTulcea, ONU, ConstantinHogea, NeviserZaharcu, MarinBadita, InstitutiaPrefectuluitulcea, ParinteleNicolaeSorin, ZiuaPersoanelorVarstnice, Tulcea,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri