CIUCUROVA, judeţul Tulcea: Nou loc de joacă, pentru cei peste 400 de copii ai localităţii

CIUCUROVA, judeţul Tulcea: Nou loc de joacă, pentru cei peste 400 de copii ai localităţii(3061)


Președintele Consiliului Județean Tulcea (C.J.T.), Horia Teodorescu, a participat, astăzi, miercuri – 1 octombrie 2014, la inagurarea unui loc de joacă, în localitatea Ciucurova.

Este vorba despre un loc de joacă amenajat chiar pe strada principală din localitate, în dreptul bisericii „Acoperământul Maicii Domnului“.

Investiția, care se ridică la aproximativ 500.000 de lei, a fost finanțată din fonduri ale primăriei Ciucurova, iar lucrările au început în luna mai a acestui an.

Tot în zonă va fi amenajat, în viitorul foarte apropiat, un spațiu verde pentru vârstnici, a declarat primarul Nicolae Coliu, la inaugurarea locului de joacă.

Președintele Horia Teodorescu și-a exprimat încântarea că în județ se realizează astfel de investiții, în beneficiul direct al comunităților locale, în special pentru copiii din mediul rural.

„Parcul pentru micuți este o investiție mult așteptată de către comunitatea locală, în contextul în care aici trăiesc peste 400 de copii, care și-ar putea petrece timpul liber în acest loc special amenajat pentru ei“, a spus președintele Teodorescu.


Sursă FOTO: C.J.T.
 

Taguri: CJTulcea, Ciucurova, PrimariaCiucurova, ConsiliulJudeteanTulcea, CJT, ConsiliulJudetean, Tulcea, HoriaTeodorescu, ConstantinHogea, Hogea, PrimarulConstantinHogea, NicuMihai, DanielNegoescu, Dr.EmiliaStamate, EmiliaStamate, angiograf,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri