"Săptămâna Prevenirii Criminalităţii" – ziua dedicată prevenirii furturilor din autovehicule și locuințe(671)


Poliţiştii Compartimentelor de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Informare şi Relaţii Publice, alături de poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Muncipiului Constanţa, au desfăşurat o activitate de prevenire a infracţiunilor de furt din autovehicule şi din locuinţe, plecând din zona lacului Tăbăcărie - City Mall, parcurgând Bd.Tomis, Sala Sporturilor, până în zona Cazino Constanţa – faleza pietonală.

Acţiunea face parte din programul "Săptămâna Prevenirii Criminalităţii" şi dorim să scoatem în evidenţă importanţa prevenirii criminalităţii în societate – aducând un plus de valoare prudenţei.

Poliţiştii au purtat discuţii cu cetăţenii, au oferit sfaturi şi recomandări pentru a nu deveni victimele unor infractori, dorind ca tot mai mulţi cetăţeni să pună în practică sfaturile noastre.

Prevenirea criminalităţii ne priveşte pe toţi, această activitate nefiind exclusiv a Poliţiei, fiecare dintre noi având datoria să înveţe să nu fie victimă, să respecte legea şi să ajute la respectarea acesteia.

Activitatea preventivă a fost încheiată cu o activitate în rândul persoanelor vârstnice, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. Astfel, poliţiştii au fost prezenţi în cadrul Căminului de Bătrâni Constanţa, pentru a-i felicita cu această ocazie şi a le oferi sfaturi preventive în vederea prevenirii victimizării acestora.

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri