Mazăre spune că ANAF i-a deblocat conturile: Le-am explicat că e un abuz şi le-au deblocat(995)


Primarul Radu Mazăre, căruia în vară îi fuseseră blocate conturile din cauza amenzilor primite de Primăria Constanţa, spune că i-au fost deblocate conturile, el susţinând că a făcut un memoriu către premier şi către şeful ANAF, explicându-le că s-a făcut un abuz.


Întrebat astăzi, înainte de a intra în sediul Poliţiei Constanţa, dacă mai are conturile blocate, Radu Mazăre a răspuns: “Nu, nu mai sunt. Cred că de vreo două săptămâni, dacă am gura mare. Nu am câştigat în instanţă, ţi-am spus că am făcut un memoriu către primul-ministru, către şeful ANAF. Le-am explicat faptul că este un abuz în opinia mea ceea ce se întâmplă şi la un moment dat le-au deblocat. Nu am avut o discuţie cu cel de la ANAF, din Constanţa, nici nu ştiu cum îl cheamă, că nu l-am pus eu”.

El a mai spus că procesul său cu ANAF continuă până când instanţa va da o decizie definitivă în acest caz.

Radu Mazăre anunţa, în luna august, că ANAF i-a blocat conturile personale pentru recuperarea a 700.000 de lei, banii provenind din amenzile judiciare încasate de Primărie în procesele pe care le are cu cetăţeni sau societăţi din Constanţa.


"Am toate conturile blocate pentru toate amenzile judiciare pe care le-a primit Primăria de-a lungul sutelor şi miilor de procese în care se judecă cu diverşi cetăţeni ori societăţi. Mi-a fost pus sechestru de către domnii de la ANAF, mie personal”, declara Mazăre în luna august.

Primarul Constanţei spunea că este pentru a doua oară când i se întâmplă acest lucru, prima dată contestând şi câştigând în instanţă ridicarea popririlor. 

Sursa: Mediafax.ro

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri