Mazăre va orgzaniza un ”CARNAVALION” în patru intersecții din oraș(1022)


Primarul Radu Mazăre a spus, astăzi, că îşi va ţine promisiunea făcută constănţenilor de a organiza Revelionul 2015 în stradă, iar petrecerea, care va fi organizată în patru intersecţii din oraş, se va numi ”Carnavalion”.

Radu Mazăre susţine că oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că în perioada sărbătorilor de iarnă oraşul nu este iluminat festiv şi că din acest motiv Primăria va aloca bani astfel încât străzile să fie ”împodobite” de sărbători.

”Promisiunea cu Carnavalionul rămâne în picioare. Va fi în patru locuri din oraş. Va fi luminat. Am mai strâns la buget, am considerat că nu avem bani, că sunt lucruri mai importante. Mi-am asumat chestiunea asta şi am zis că bucuria pe care o generează luminiţile de sărbători înseamnă mult şi eu am ignorat-o... Acum va fi mult mai luminat oraşul de sărbători şi o să facem Carnavalionul. Acum se ocupă de achiziţii”, a afirmat Mazăre.

Primarul Constanţei a spus că petrecerile de Revelion vor fi organizate în patru intersecţii din oraş, unde se vor putea strânge toţi constănţenii, în frunte cu el.


”Carnavalionul va fi organizat în intersecţii. O să blocăm patru intersecţii şi o să dăm rute alternative. (...) Nu ştiu cât va costa şi nici în ce va consta, dar o să vă spun la momentul respectiv. În orice caz, mare parte din populaţie o să fie pe stradă împreună cu mine”, a spus Radu Mazăre, care a precizat că nu ştie dacă de Carnavalion se va costuma, pentru că nu a avut timp să se gândească, fiind ocupat cu carnavalurile organizate peste vară.

Radu Mazăre a defilat pe care alegorice în staţiunea Mamaia şi a purtat diverse costume la ediţiile din această vară ale carnavalului, fiind, pe rând, Cezar, apoi Ştefan cel Mare, iar la final Ramses al II-lea. Şi anii trecuţi primarul Constanţei s-a costumat în spartan, sultan, samurai sau maharajah. 

Sursa: Mediafax.ro

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri