CONSTANŢA: Jandarmii vor asigura ordinea publică, la manifestările sportive de la Sala Sporturilor

CONSTANŢA: Jandarmii vor asigura ordinea publică, la manifestările sportive de la Sala Sporturilor(1409)


Mâine, joi - 18 septembrie 2014, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa vor asigura măsuri de ordine publică, pe timpul desfăşurării a două evenimente sportive, la Sala Sporturilor din Municipiul Constanţa.

Astfel, începând cu ora 15.30, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de handbal feminin, ce se va disputa între echipele C.S.U. „Neptun” Constanţa şi H.C.M. Roman, din cadrul Ligii Naţionale, iar de la ora 18.15, aceleaşi măsuri de ordine publică vor fi asigurate la meciul de handbal masculin, din cadrul Ligii Naţionale, etapa a IV-a, dintre echipele H.C.M. Constanţa şi H.C. Vaslui.


Jandarmeria reaminteşte spectatorilor faptul că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4 / 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare, le este interzis să introducă, în Sala Sporturilor, băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă.

Totodată, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

De asemenea spectatorilor le este interzis: să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul, în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.


IMAGINE: sursazilei.ro
 

Taguri: IJJ, Constanta, IJJConstanta, InspectoratulDeJandarmiJudeteanConstanta, Tortoman, ZiuaComunei, Fantanele, Pecineaga, Rasova, CampaniaANTIFUMAT, Constanta-Mamaia, Mamaia, FarulConstanta, SCBraila, CSNavodari, RCMGalati, MarsulSanatatii,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri