Ion Cristoiu: Klaus Iohannis, suspectat de a fi ofițer al serviciului secret german(966)


Ion Cristoiu a publicat o ipoteză pe blogul său, www.cristoiublog.ro: Klaus Iohannis ar putea fi ofițer acoperit.

Iată textul

Și, totuși, Traian Băsescu a vorbit serios despre ofițerul acoperit sau a blufat?
De marți, 9 septembrie 2014, de cînd Traian Băsescu a declarat că între candidații la Președinție există un ofițer acoperit al unuia dintre cele două servicii românești, amenințînd cu deconspirarea dacă respectivul nu-și trece în CV meseria de ofițer acoperit, presa noastră, mai ales prin televiziunile de știri, dar și clasa politică s-au angajat într-o vastă operațiune de tip Găsirea Elodiei: Cine e acoperitul?
Nu s-a discutat aproape de loc despre rațiunea acestei acțiuni ieșite din comun, unică, dacă nu mă înșel, în istoria serviciilor secrete:
Amenințarea cu deconspirarea venită chiar de la cel care e Șeful serviciilor secrete: Președintele Republicii.
Din cîte au putut sesiza cititorii acestei pagini, am căutat să abordez atît pe blog, cît și la Realitatea Tv, adevărata problemă:
Cea a amenințării cu deconspirarea din partea lui Traian Băsescu.
Am avansat următoarele ipoteze pe care vi le supun judecății dvs., cititorii acestui blog:
1. Nu există nici un ofițer acoperit. Traian Băsescu a lansat o fumigenă. În acest caz, se ridică întrebarea: Cum va ieși din încurcătură?
2. Printre candidați există un ofițer acoperit: Dacă respectivul nu se autodemască, cum îl va deconspira Traian Băsescu fără riscul de a încălca grav Legea? Vor confirma serviciile dezvăluirea lui Traian Băsescu?
3. Așa cum ziceam duminică seara la Jocuri de putere, e vorba de un joc operativ. La sugestia americanilor și cu sprijinul serviciilor, se încearcă scoaterea din joc a lui Klaus Iohannis, suspectat de a fi ofițer al serviciului secret german. Cum acest motiv nu poate fi invocat public, se folosește motivul ofițerului sau a fostului ofițer al unui serviciu secret român.

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri