FOTBAL pe PLAJĂ:

FOTBAL pe PLAJĂ: "Naţionala" de seniori a României mai are un singur "hop" de trecut, pentru calificarea la C.M. 2015, din Portugalia: trebuie să învingă, mâine, Rusia!...(1738)


Echipa naţională de fotbal pe plajă a României a învins, astăzi, joi – 11 septembrie 2014, reprezentativa Greciei, cu scorul de 7 - 4, în faza a doua a calificărilor la Cupa Mondială din 2015, informează “site”-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).


Golurile "tricolorilor" au fost marcate de: Măciucă (5), Posteucă şi Dobre.

În primul meci din faza a doua a calificărilor, România învinsese Germania, cu scorul de 2 – 0, dar… la lovituri de departajare, care, conform regulamentului competiţiei, a stabilit cine… ia un punct pentru meci egal (aşadar, România a luat un singur punct, iar Germania… niciunul!)!


Pentru o calificare la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal pe plajă - 2015, din Portugalia, "tricolorii" trebuie să învingă mâine, vineri – 14 septembrie, de la ora 17.30, reprezentativa Rusiei, indiferent de rezultatul din meciul Germania - Rusia, programat în această după-amiază.

În acest moment, clasamentul grupei este următorul: 1. ROMÂNIA - 4 puncte (2 jocuri); 2. Rusia - 3 puncte (1 joc), 3. Germania 0 puncte (1 joc), 4. Grecia 0 puncte (2 jocuri).


(Sursă, informaţie şi foto : MEDIAFAX)
 

Taguri: CuppaMondialaDeFotbalPePlaja, FotbalPePlaja, C.M.Portugalia2015, Fotbal,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri