Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
LOVITURĂ DE PALAT? Cristinel Dragomir i-a luat locul lui Nicușor Constantinescu, deși acesta nu l-a primit, în America, să-și prezinte scuze

LOVITURĂ DE PALAT? Cristinel Dragomir i-a luat locul lui Nicușor Constantinescu, deși acesta nu l-a primit, în America, să-și prezinte scuze(1122)


Cristinel Dragomir este noul președinte al Consiliului Județean Constanța, în urma votului exprimat de consilierii județeni, în ședința de astăzi.

Surprinde numărul mare de voturi în favoarea lui Dragomir: 26 din 28. Surprinde pentru că Dragomir a avut câteva afirmații extrem de dure la adresa lui Constantinescu, înregistrate și ”scăpate” în presă.

Iată ce spunea despre el: ”E nebun omul, eu ştiu, deci, nuuu... el e patologic. Deci, eu cunosc mai bine decât oricine, îl cunosc dinainte, de când eram amândoi ploieşteni amândoi, ne duceam în pădure, e din familie asta cuuu... În ultimul timp, înnebunise de tot de când a fost ales preşedinte uninominal. Iar, pentru el, nu există nimic mă care să... dar el e foarte fricos. Dar, ăsta este un nebun defect. Deci, nouă, ca să înţelegi: 90 la sută din actele semnate în ultimii patru ani din Consiliu erau semnate numai de el! Noi l-am lăsat, că legea... nu ai ce să faci, decât să-l torni, înţelegi? Îţi dai seama unde am ajuns? Că el nu răspunde. Deci, asta cu certificatele şi cu astea e unul la sută, dosarele lui sunt imense, nu poţi să îţi dai seama. Pentru că n-a plătit mă când l-a obligat! Pentru siguranţa naţională n-a plătit, că n-a vrut el. Omul e nebun! Deci, e nenorocire ce e-n Consiliul ăsta. Ăsta a fost Nicu de calic, ca să înţelegi definitiv! Dar, cretinul ăsta, l-am acoperit pe el cu chestia asta, pe Nicu, cu un subiect şi el se debarasează de tot. Că... e nebun, e inconştient, ăla e cel mai idiot, ăla nu mai e sănătos la minte! Dacă era sănătos, mai înţelegea, omul mai are cinci - şase luni de trăit. El e în ultimul hal, mă!”.

Dragomir nu a comentat aceste afirmații, dare nici nu le-a negat. Că sunt veridice a confirmat practice Radu Mazăre, care l-a trimis pe Dragomir să se căciulească în SUA, în fața lui Constantinescu. Sursele noastre spun că acesta nu l-a primit pe Dragomir, pe care l-a pus să facă în zadar anticameră în America. Cu toate acestea, interesant, Dragomir a fost votat să-i preia funcția de către tot PSD-ul.


  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri