Cum se poate obține un loc în căminul Universității Ovidius(796)


Pentru anul universitar 2014 - 2015, cazarea studenților în căminele Universității Ovidius din Constanța se va face în perioada 27 - 30 septembrie a.c. înscrierile pentru atribuirea unui loc =n căminele UOC au loc în perioada 15 - 23 septembrie a.c., în intervalul orar 9.00 - 18.00, la Cantina Universității (sediul din Bdul Mamaia nr.124).

În acest an, solicitarea se poate face atât pe baza cererii depuse direct la sediul universității, cât și on-line, pe baza unor formulare care vor fi postate pe site-ul Universității, la secțiunea Info Cazare. Informații suplimentare privind noua modalitate de depunere a cererilor de cazare vor fi disponibile pe site-ul universității, începând cu data de 10 septembrie a.c. (http://www.univ-ovidius.ro/)

În ceea ce privește tarifele în căminele universității, acestea vor fi stabilite în perioada următoare, după discuții cu reprezentanții Ligii Studenților și după aprobarea Consiliului de Administrație.
Universitatea Ovidius din Constanța dispune de patru cămine: două pe Aleea Studenților nr.1 și două în incinta complexului universitar din bd. Mamaia nr. 124.

  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri