Autoturism Audi A4 căutat în din Spania, descoperit în vama Negru Vodă(550)


În data de 01.09.2014, în jurul orei 08.30, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român C. TIBERIU, în vârstă de 37 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care conducea un autoturism marca Jeep cu o remorcă tip platformă, pe care era transportat un autoturism marca Audi A4 cu numere provizorii.
Verificările au scos la iveală faptul că autorismul marca Audi A4 figurează ca fiind căutat în vederera confiscării de către autorităţile din Spania.
Pasagerul din dreapta, cetăţeanul român G. BOGDAN, de 35 ani, domiciliat pe raza judeţului Bacău, a declarat poliţiştilor de frontieră că autoturismul Audi A4 i-a fost încredinţat de către o cunoştinţă din România pentru a-l transporta în R. Bulgaria, cu scopul de a-l înmatricula, fără a cunoaşte faptul că acesta este căutat în vederea confiscării.
Autoturismul, evaluat la aproximativ 4.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, alin. 1 din Codul Penal.
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri