MANGALIA. TUPEU MAXIM: Fără... carnet de conducere, la volanul unui autotractor cu remorcă, fără numere de înmatriculare!

MANGALIA. TUPEU MAXIM: Fără... carnet de conducere, la volanul unui autotractor cu remorcă, fără numere de înmatriculare!(1140)


Poliţiştii de frontieră, din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, ieri, în zona de competenţă, un cetăţean român, care conducea, pe drumurile publice, un autotractor cu remorcă, fără numere de înmatriculare, iar şoferul nu deţinea permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicul.


Astfel, vineri - 29.08.2014, în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul G.N. (Grupul de Nave) Mangalia, au oprit, pentru control, în zona de competenţă, un autotractor cu remorcă, fără plăcuţe de înmatriculare, condus de către cetăţeanul român S.O., în vârstă de 37 ani.

La solicitarea poliţiştilor de frontieră, conducătorul auto nu a putut prezenta niciun document de înmatriculare al autotractorului şi nici al remorcii.

În urma verificărilor a mai rezultat faptul că bărbatul aflat la volan nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicul.


Poliţiştii de frontieră au întocmit, bărbatului, domiciliat în judeţul Constanţa, două dosar penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, ca şi „tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 335, alin. 1, respectiv art. 334, alin. 1 şi 3, Cod Penal (C.P.).
 

(FOTO: botoseneanul.ro)

Taguri: Mangalia, GrupNaveGardaDeCoastaMangalia, GardaDeCoasta, PolitiaDeFrontiera, GNMangalia, G.N., AutotractorCuRemorca,jooble.org