Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
SFÂNTU GHEORGHE, judeţul Tulcea: Minunata localitate din Delta Dunării va avea, în sfârşit, canalizare. Guvernul contribuie cu 4,3 milioane de lei, la acest proiect, necesar şi dezvoltării turistice a superbei zone

SFÂNTU GHEORGHE, judeţul Tulcea: Minunata localitate din Delta Dunării va avea, în sfârşit, canalizare. Guvernul contribuie cu 4,3 milioane de lei, la acest proiect, necesar şi dezvoltării turistice a superbei zone(3286)


Suma de 4,3 milioane de lei a fost aprobată, în şedinţa de Guvern din data de 26 august 2014, pentru sistemul de canalizare de la Sfântu Gheorghe, judeţul Tulcea.


Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea (C.J.T.), Horia Teodorescu, a salutat contribuţia Guvernului la acest proiect, deosebit de important pentru comunitatea din inima Deltei Dunării, dar şi pentru dezvoltarea turistică a acestei zone.

„Ştiu că premierul i-a promis primarului din Sfântu Gheorghe că îl va sprijini, cu suma necesară, pentru acest proiect de investiţii, adică pentru sistemul de canalizare din localitate, şi iată, s-a ţinut de cuvânt. Cred că este o oportunitate foarte importantă pentru Sfântu Gherghe, o zonă care, după părerea mea, nu s-a dezvoltat turistic suficient tocmai din cauza acestor lipsuri, în ceea ce priveşte asigurarea utilităţilor“, a explicat preşedintele C.J.T.


Proiectul privind canalizarea din Sf. Gheorghe a început în urmă cu patru ani, iar valoarea lui totală este de peste 4 milioane de euro (fonduri europene plus cofinanţare).

Acest proiect asigură canalizare pentru tot satul.

Până la momentul de faţă, Sf. Gheorghe nu avea canalizare, ci numai sistem de alimentare cu apă.


IMAGINE: Superbul complex turistic „Green Village”, din Sfântu Gheorghe, judeţul Tulcea (Sursă foto: allturism.ro)
 

Taguri: SfantuGheorghe, JudetulTulcea, GreenVillage, GreenVillageSfantuGheorghe, CJT, CJTulcea, ConsiliulJudeteanTulcea, Tulcea, HoriaTeodorescu, allturism.ro,
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri