Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, vizită în Tulcea(509)


Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Filote, continuă seria de vizite regionale cu o deplasare în județul Tulcea, în perioada 29 august - 1 septembrie 2014.

Oficialul european se va întâlni cu reprezentanți ai autorităților locale și ai Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și va vizita o serie de proiecte din județ realizate cu finanțare europeană. De asemenea, doamna Angela Filote va participa, în data de 29 august, la deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional al Bărcilor cu Vâsle RowmaniaFEST, desfășurat sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene.

"Merg la Tulcea pentru a descoperi potențialul fantastic al Dobrogei de nord, în care Delta Dunării reprezintă o atracție centrală, un adevărat rezervor de tradiții, de natură și de frumusețe. Această arie naturală protejată, de o mare valoare, are nevoie de o atenție specială pentru protecția mediului și cântărirea cu grijă a impactului activităților economice. Voi discuta cu autoritățile locale despre contribuția fondurilor europene la dezvoltarea sustenabilă a regiunii atât prin proiecte europene, cât si prin sprijinirea inițiativelor la nivel local", a declarat șeful Reprezentanței Comisiei Europene, dna Angela Filote. 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri