Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, vizită în Tulcea(518)


Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Filote, continuă seria de vizite regionale cu o deplasare în județul Tulcea, în perioada 29 august - 1 septembrie 2014.

Oficialul european se va întâlni cu reprezentanți ai autorităților locale și ai Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și va vizita o serie de proiecte din județ realizate cu finanțare europeană. De asemenea, doamna Angela Filote va participa, în data de 29 august, la deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional al Bărcilor cu Vâsle RowmaniaFEST, desfășurat sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene.

"Merg la Tulcea pentru a descoperi potențialul fantastic al Dobrogei de nord, în care Delta Dunării reprezintă o atracție centrală, un adevărat rezervor de tradiții, de natură și de frumusețe. Această arie naturală protejată, de o mare valoare, are nevoie de o atenție specială pentru protecția mediului și cântărirea cu grijă a impactului activităților economice. Voi discuta cu autoritățile locale despre contribuția fondurilor europene la dezvoltarea sustenabilă a regiunii atât prin proiecte europene, cât si prin sprijinirea inițiativelor la nivel local", a declarat șeful Reprezentanței Comisiei Europene, dna Angela Filote. 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri