Minori cercetaţi de poliţiştii constănţeni(564)


Astăzi, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au provocat distrugeri la un autoturism, prin spargerea geamului portierei din stnga-faţă, care era parcat pe strada Soveja.
Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a identificat trei minorilor, doi de 14 şi unul de 15 ani, toţi din Constanţa.
Aceştia au fost conduşi la sediul Secţiei 2 din Constanţa n vederea continuării cercetărilor.

La aceiaşi dată, ntre orele 6.30-8.30, poliţiştii din cadrul compartimentului Furturi din Auto - Secţia 2 din Constanţa au organizat o acţiune pe linia combaterii furturilor din autoturisme pe raza de competenţă, ocazie cu care au depistat trei minori de 14 ani şi unul de 15 ani, care, n urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că sunt bănuiţi de comiterea a 11 fapte penale comise n noaptea de 23/24.07.2914.
Aceştia au sustras bunuri din 4 autoturisme (radio-CD, GPS, DVD, laptop şi aparat foto) şi au provocat distrugeri la 7 autoturisme.

Cu ocazia acţiunii, a mai fost depistat şi s-a probat activitatea infracţională a unui alt minor de 15 ani din Constanţa.
Acesta este bănuit de comiterea a 3 distrugeri de autoturisme şi a unui furt din auto, fapte comise la data de 13.08.2014.
Cercetările continuă cu minorii n stare de libertate.
  
jooble.org