Ce au făcut polițiștii constănțeni în ultimele ore(906)


Bănuiţi de furt din auto, cercetaţi penal de poliţiştii din Mamaia
La data de 24.08.2014, ora 3.30, în urma activităţilor specifice, poliţiştii din Mamaia au depistat patru bărbaţi având în autoturismul în care se aflau două telefoane, o bujie şi un levier.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că unul dintre telefoane fusese sustras în noaptea de 24.08.2014, în jurul orelor 00.10, din interiorul unui autoturism parcat în Mamaia.
Cercetările continuă cu bărbaţii în stare de libertate.


Cercetat pentru furt calificat
Poliţiştii din Costineşti cercetează în stare de libertate un bărbat de 43 de ani, din Bârlad, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Acesta, în noaptea de 24 august a.c., a sustras dintr-un autoturism parcat în staţiune mai multe bunuri.


Minor cercetat de poliţiştii din Constanţa
Poliţiştii din Constanţa cercetează în stare de libertate un minor de 13 ani, care la data de 24.08.2014, ora 12.30, a spart geamul de la portiera unui autoturism, parcat pe bulevardul Mamaia, cu intenţia de a sustrage bunuri din interior.

Tânăr cercetat pentru furt din locuinţă
Poliţiştii din 23 August cercetează în stare de libertate pe C. Vlad, de 23 de ani, care, la data de 23.08.2014, a pătruns într-o locuinţă unde lucra şi a sustras o tabletă, mai multe bunuri si bani.
Tânărul a pătruns în locuinţa părţii vătămate în timp ce lucra la acoperişul imobilului celui din urmă, profitând de faptul ca a fost lăsat singur.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din 23 August.


Incendiere de locuinţă investigată de poliţiştii din Valu lui Traian
Poliţiştii din Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 24.08.2014, ora 14.45, F. Iulian, de 47 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, folosind material inflamabil, a incendiat podul unei locuinţe din strada Geamiei, din localitate, rezultând distrugerea completă a acoperişului şi mai multe pagube în interiorul imobilului, cauzând un prejudiciul de 40.000 lei.
Ulterior acţiunii în sistem integrat, incendiul a fost stins de echipajele din cadrul ISU Constanţa, nefiind înregistrate victime omeneşti, poliţiştii deschizând o anchetă.
La aceiaşi dată, F. Iulian a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.


Cercetaţi pentru loviri sau alte violenţe
Poliţiştii din Comana cercetează în stare de libertate pe B. Titel, de 36 ani şi B Marius, de 40 ani, care, la data de 24.08.2014, ora 21.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au pătruns în curtea lui M. E. şi l-au agresat, acesta din urmă fiind transporta la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa, pentru investigaţii şi acordare de îngrijiri de specialitate.


Cercetaţi pentru infracţiuni la regimul rutier
La data de 24.08.2014, ora 17.59, B. Bogdan a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe bulevardul Mamaia din Constanţa, în timp ce avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat pentru perioada în curs.


La data de 24.08.2014, ora 16.00, poliţiştii Postului de Poliţie Aliman, din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Cernavodă, au depistat în trafic pe A. Georgiana, de 25 ani, care conducea un autoturism în comună fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În cauză, s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţişti cu tânăra în stare de libertate.


Poliţiştii din Cuza Vodă cercetează în stare de libertate pe M. Ciprian, care la data de 24.08.2014, ora 21.05, a condus pe strada Medgidiei din localitate un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.


Poliţiştii din Mihai Viteazu cercetează în stare de libertate pe F. Ionuţ, de 23 ani, din Sinoe, care, la data de 24.08.2014, ora 02.40, a condus fără a poseda permis de conducere, un autoturism pe DJ 226 din direcţia Istria către Mihai Viteazu, unde a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un gard şi un stâlp.
Şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul Drage, care a indicat o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, tânărul fiind cercetat în stare de libertate.

  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri