TULCEA. VIOREL PO(A)NTA:

TULCEA. VIOREL PO(A)NTA: "Nu exclud deloc aplicarea prevederilor constituţionale, privind... SUSPENDAREA PREŞEDINTELUI TRAIAN BĂSESCU!"(1082)


Președintele PSD Victor Ponta, la Tulcea„România are nevoie de un președinte al tuturor românilor, nu numai al unui partid politic sau al unui grup de interese“

Astăzi, vineri – 22 august 2014, de la ora 15.00, în sala de conferințe a hotelului „Esplanada”, din municipiul Tulcea, președintele social – democraților din România, Victor Viorel Ponta, a participat, alături de președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea și de președintele Organizației Județene PSD Tulcea, Horia Teodorescu (preşedintele Consiliului Judeţean tulcea / CJT), la o conferință de presă.

Președintele PSD, Viorel Ponta, a făcut o scurtă trecere în revistă a problemelor pe care le-a discutat la Tulcea: chestiuni administrative (iar aici accentul a fost pus pe modalitatea în care va fi gândit și gestionat bugetul), problematici legate de viitoarea sesiune parlamentară (despre o majoritate care ar urma întărită) şi strategia pentru campania electorală care urmează.

„Vreau să fiu un președinte al tuturor românilor, cu o altă agendă (…) După 16 noiembrie, România are nevoie de un președinte al românilor, nu al unui partid politic sau al unui grup de interese“, a declarat premierul Ponta, referindu-se la alegerile de la începutul lunii noiembrie.

În această ordine de idei, președintele PSD a catalogat alegerile prezidențiale din 2014 drept unele, cităm: „decisive pentru direcția României, în următorii ani“ .

El a ţinut să sublinieze faptul că, începând cu anul 2012, a încercat să schimbe „regimul Traian Băsescu” și, cu toate că USL nu mai există la momentul de față, în forma asumată inițial, proiectele propuse în urmă cu doi ani rămân valabile.

În ceea ce privește calendarul alegerilor, reprezentanții social democraților au precizat faptul că, cel mai probabil, Congresul PSD, care va valida rezultatul scrutinului din județe, va avea loc pe data de 12 septembrie a.c., urmând ca pe data de 20 septembrie să aibă loc, la București, lansarea oficială a candidaturii.

„Este o toamnă pe care o așteptăm de zece ani (…)
La momentul de față, există doi candidați anti-Băsescu, unul de stânga, în persoana mea, și altul de dreapta, Călin Popescu Tăriceanu, plus o întreagă pleiadă, de diferite calibre şi sexe, de epigoni ai domnului Băsescu“, a spus președintele PSD, Victor Viorl Ponta, explicând, de asemenea, că vor avea de luptat împotriva celor care doresc să continue ideile lui Traian Băsescu.


În ceea ce privește o... POSIBILĂ NOUĂ (A... TREIA, DUPĂ CELE DIN 2007 ŞI 2012) SUSPENDARE A PREŞEDINTELUI TRAIAN BĂSESCU (PROPUSĂ, IERI, DE CĂTRE CĂLIN POPESCU TĂRICEANU) Victor Viorel a declarat că nu își dorește o criză politică, dar că, în situația în care președintele în funcție continuă să exagereze, NU ESTE DELOC EXCLUSĂ (Sic!) aplicarea prevederilor constituționale: „Sunt convins, totuși, că Traian Băsescu nu mai are nimic de pierdut, astfel că va continua să facă cât mai mult rău!...“.


IMAGINE: Preşedintele României, Traian Băsescu, în timpul celei de-a doua suspendări din funcţie, din „lunga vară fierbinte” a anului 2012, arătând pe ce se bazează el:... CONSTITUŢIA ţării! (Sursă foto: ziuanews.ro)
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri